Inschrijven als kandidaat Volleyballer

Wil je je inschrijven bij BVMV Volley Noorderkempen als (kandidaat) volleyballer, dat kan natuurlijk! Vul dan de gegevens hieronder in, dan verzorgen wij de verdere administratie (met o.a. een voorlopige verzekering van 4 weken) en sturen we je meer informatie indien gewenst.

BVMV Volley Noorderkempen is een club met sterke lokale werking in Vosselaar, Merksplas en Vlimmeren (noemen we de moederclubs). 

Wil je een kijkje nemen bij één van de trainingen, kijk dan op de pagina trainingen voor de trainingsuren van de verschillende ploegen.

Voor meer info: infoatbvmv.be.

Heb je een (pas)foto van jezelf, stuur die dan meteen mee. We hebben er voor de registratie altijd één nodig. De foto mag maximaal 4 Mb groot zijn. Zorg voor een egale achtergrond en frontaal aanzicht. Om de foto toe te voegen, klik dan op de knop "Bestand kiezen" en vervolgens de knop "uploaden".
Bestanden moeten kleiner zijn dan 4 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png bmp tif pict.
Privacy Verklaring

BVMV Volley Noorderkempen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

De wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens hebben wij vastgelegd in onze Privacyverklaring. Hierin kun je lezen welke gegevens wij van je vastleggen, voor welk doel en op welke wijze wij deze gegevens verwerken.

Voor het uitvoeren van onze verenigingsactiviteiten en het aansluiten als (spelend) lid hebben wij deze gegevens nodig. Wij vragen dan ook je uitdrukkelijke toestemming om de gegevens, zoals vermeld in de Privacyverklaring, te mogen gebruiken. Ben je onder de 18 jaar, dan vragen wij jouw ouder of voogd deze toestemming te verlenen.

Je mag te allen tijde bezwaar indienen m.b.t. het verwerken van je gegevens door ons hiervoor te contacteren.

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens zoals vastgelegd in de Privacyverklaring van BVMV Volley Noorderkempen, en verklaar bij het geven van mijn toestemming de Privacyverklaring van BVMV Volley Noorderkempen te hebben gelezen en akkoord bevonden.
Ik ben 18 jaar of ouder bij het akkoord gaan van de Privacyverklaring
Ouder of wettelijk voogd
Ik, ouder of wettelijk voogd, van bovenvermeld (aspirant) lid van BVMV Volley Noorderkempen, ga akkoord met de Privacyverklaring en verklaar bij het geven van mijn toestemming de Privacyverklaring van BVMV Volley Noorderkempen te hebben gelezen en akkoord bevonden.
0