Club van 100

Word ook lid van de Club van 100 en steun direct onze jeugdwerking!

De Club van 100 is niet voor bedrijven maar juist voor ouders, grootouders, peters, meters, sympathisanten die onze jeugd en jeugdwerking willen ondersteunen.

BVMV Volley Noorderkempen investeert fors in haar jeugdwerking. We zijn een club met spelers en teams die actief zijn op verschillende niveaus binnen de volleybal competities. Onze hoogst spelende teams hebben een grote aantrekkingskracht op jeugdige spelers en bieden hen kansen om dit niveau te bereiken. Een goede ontwikkeling en doorstroom van eigen jeugd naar senior ploegen is dan ook één van de pijlers binnen het sportief beleid van BVMV Volley Noorderkempen.

Waarom zou u lid moeten worden van de Club van 100?

Een dergelijke organisatie betekent ook een behoorlijke investering. Een onontbeerlijke jeugd coördinator, beschikbaar stellen van trainingsmaterialen, ontwikkelen van een leerlijn en bijbehorende App, het op het juiste niveau vergoeden van trainers, het bieden van specialisatie trainingen zijn zaken waarin we graag investeren maar vanzelfsprekend ook hun kosten hebben.  Met uw lidmaatschap in de Club van 100 ondersteunt u direct deze activiteiten.

Wat houdt het precies in?

Voor een bedrag van € 100,00 per seizoen ondersteunt u direct het werk binnen onze jeugdafdeling. U ontvangt vervolgens voor deze bijdrage:

  1. Vermelding van uw deelname op het “Club van 100” bord in de sporthallen en op de website. Indien u anoniem wilt blijven dan plaatsen we een anoniem kaartje.
  2. Een gepersonaliseerde “Club van 100” lidkaart, die de volgende voordelen biedt:

      - Gratis inkom voor alle wedstrijden van Heren A en Dames A
      - En daarnaast kan elk individueel lid kiezen uit twee mogelijkheden:

Keuze 1: Gratis deelname aan de Pastadag in oktober in Vosselaar, Pastadag in februari in Vlimmeren en de Spagettidag in april/mei in Merksplas

               Of

Keuze 2: U kan kiezen voor gratis deelname voor 2 personen uit één van bovenstaande activiteiten in Merksplas of Vosselaar of Vlimmeren. U krijgt daarbij beiden een gratis drankje.

Dit pakket heeft een waarde van ongeveer € 85,00 per lid.

Daarnaast houdt onze jeugdwerking u op de hoogte van al haar activiteiten zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Aarzel niet en meld u aan via deze link: Aanmelden Club van 100. Wij maken dan alles voor u in orde en u ontvangt, nadat wij uw bijdrage hebben ontvangen, uw gepersonaliseerde “Club van 100” lidkaart opgestuurd.

Onze jeugdleden zijn u dankbaar!

Bekijk ook onze Flyer